Welkom op mijn site

Glaskunst en glasdecoraties van Annemiek van den Steen

 

Vanaf begin 2020 houd ik mij met heel veel plezier en passie bezig met het maken van decoraties en sierraden van glas met behulp van de Glassfusing techniek. Mijn atelier bevindt zich op de zolderverdieping van ons huis, waar mogelijkheden zijn voor het ontvangen van bezoek, het volgen van workshops en het tentoonstellen van werk.

Van speciaal glas van Oceanside uit Mexico maak ik gebruiksvoorwerpen, bloementuintjes, glasdecoraties en ook sieraden.  Op bestelling kunnen diverse werkstukken worden gemaakt. Het is mogelijk om aan te geven in welke kleurstelling je een werkstuk zou willen hebben.  Kijk vooral ook onder het menu-item Te Koop voor een impressie van de artikelen. Op deze site staat slechts een klein gedeelte van hetgeen ik nu in voorraad heb, of kan maken.

De doorlooptijd om een werkstuk te maken is ongeveer 1 à 2 weken, afhankelijk van de complexiteit. Denk dan ook eens aan een persoonlijk geschenk voor relaties of uw personeel. Er zijn vele mogelijkheden om naar eigen ontwerp iets te laten maken. Er is al een werkstukje te koop vanaf € 10

Het is mogelijk om vrijblijvend bij mij thuis langs te komen om te bekijken wat er zoal op voorraad is. Op zaterdagen is het atelier meestal geopend van 10.00 tot 15.00 uur. Ook op andere dagen ben je op afspraak van harte welkom om iets leuks uit te zoeken. Dit kan elke dag behalve de woensdag.

Ik organiseer ook kleinschalige workshops, waarbij je de kans wordt geboden om kennis te maken met de techniek, maar ook om vooral in een gezellige omgeving onder het genot van een drankje en een hapje iets moois te maken. Wil je  meer informatie of vrijblijvend langskomen? Neem dan contact met mij op via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 0683211505

Het maximum aantal deelnemers aan de workshops is 4 personen.

Op instagram en facebook kun je mij  ook terugvinden met actueel werk .

Glasatelier-adelapierre | Facebook

Glasatelier