Workshops

Workshop Glasfusing

Op de zaterdagen wordt er een workshop glassfusing met open inschrijving gehouden. De workshops duren van 13.00 tot ongeveer 17.00 uur.

Een workshop volgen op een andere dag kan bijna altijd, mits er minimaal 2 personen zich inschrijven.

 Naast de workshops met open inschrijving is het mogelijk af te spreken voor een Special. Deze special is dan specifiek voor jou en je vrienden/vriendinnen en wordt op een door jou gewenst moment georganiseerd. Leuk om te doen als vrijgezellenfeestje, een creatief uitje en dergelijke.  Voor deze specials kunnen dan aanvullende afspraken gemaakt worden t.a.v. het serveren van hapjes, zelfgemaakte taart en een lekker drankje, naast de gebruikelijke koffie en thee. Neem vooral contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Tijdens deze gezellige workshops, waar maximaal 4 deelnemers aan mee kunnen doen, maak je telkens een ander uniek werkstuk. Alle materialen, stookkosten  en koffie, thee en wat lekkers zijn altijd inbegrepen.

 Wegens Coronamaatregelen zullen er vanaf 1 mei workshops gegeven worden voor 2 deelnemers

Zaterdag  1, 8 (vol) , 15 en 22 mei. 5, 12 en 19 juni. Tijdens deze workshop maak je een paneel van ongeveer 15 * 30 cm, een bloementuintje/raam/wandhanger of een schaaltje van ongeveer 20* 20 cm  (of rond) of 2 waxinelichtjeshouders; De prijs van deze workshops is € 57,50

Het is ook mogelijk paneeltjes voor een lantaarn te maken. De prijs van deze workshop is € 75 incl. lantaarm

Voor gevorderden:

Heb je al eens kennisgemaakt met het snijden en knippen van glas en wil je een groter werkstuk maken? Dan is het nu ook mogelijk een vaas te maken (hoogte ongeveer 17 cm) 

De kosten hiervan zijn € 85. (deze workshop is ook voor beginners te volgen maar dan duurt de workshop van 9.30 uur tot 16.00 uur (incl lunch. De kosten zijn dan  € 100)

 Zie onderstaande voorbeelden ter inspiratie.