Workshops

Kerstworkshop

Op de volgende zaterdagen is er een Kerstworkshop:

7 november 21 november , 28 november  en 12 december  2020

Op 7 november van 13.00 uur tot 16.00 uur maken we een kleine Kerstlantaarn (wit , rood of zwart) Voor deze lantaarn maak je zes paneeltjes die in deze lantaarn passen. Tocht liever geen kersttafereeltje, ook dan kun je natuurlijk meedoen met deze workshop.

De kosten inclusief alle materialen en stookkosten, koffie, thee, warme chocolademelk en wat lekkers  zijn € 40 pp. Wil je liever 2 lantaarntjes maken, dan zijn de kosten € 70 pp. Je zult dan ongeveer een uur langer bezig zijn dus tot ongeveer 17.00 uur.

 Het is ook nog mogelijk 1 van de andere werkstukken te maken. 2 Waxinelichtjeshouders (€ 55), Grote lantaarn (€75) Paneeltje, wandhanger, bloementuintje (€ 55)

 

Op 21 november, 28 november en 12 december zullen we kerstornamenten maken. Deze workshops duren van 13.00 tot ongeveer 16.30 uur.

De onderstaande afbeeldingen dienen slechts als voorbeeld, naar eigen ontwerp kun je maximaal 6 (afhankelijk van het formaat)  ornamentjes maken.

Toch nog een van de andere werkstukken maken? Dat kan ook deze keer weer. Kijk voor de prijzen naar de workshop van 7 november. Het is ook mogelijk met een eigen idee te komen, de prijs is dan in overleg.

      

De kosten van de workshop kerstornamenten zijn inclusief alle materialen en stookkosten, koffie, thee, warme chocolademelk en wat lekkers  zijn € 55 pp.

 

Voor alle workshops geldt dat er maximaal 3 volwassenen per workshop kunnen deelnemen.

Het is ook nog mogelijk om op andere dagen een workshop op maat te organiseren. Neem contact om de mogelijkheden te bespreken. Zowel 's avonds als overdag is er van alles mogelijk. Het is mogelijk vanaf 2 personen.

 

Workshop Glasfusing

Op een aantal zaterdagen wordt er een workshop glassfusing gehouden. De workshops duren van 13.00 tot ongeveer 16.30 uur.

Tijdens deze gezellige workshops, waar maximaal 3 deelnemers aan mee kunnen doen, maak je telkens een ander uniek werkstuk. Alle materialen, stookkosten  en koffie, thee en wat lekkers zijn altijd inbegrepen.

De voorlopige data zijn:  5 september, 19 september, 26 september, 10 oktober , 17 oktober, 24 oktober, 31 oktober, 7 november , 21 november, 28 november, 12 december (vol).

Zaterdag 24 oktober:  (vol) Tijdens deze workshop maak je een paneel van ongeveer 15 * 30 cm, een bloementuintje of een schaaltje van ongeveer 20* 20 cm; wil je toch nog liever de waxinelichtjeshouders maken, dan kan dat ook nog. prijs van deze workshop is € 55

Zie onderstaande voorbeelden ter inspiratie. 

  

Geef je op door te bellen naar 0683211505 of te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

zaterdag 17 oktober (vol)

Tijdens deze workshop maak je zelf 3 panelen voor een standaard lantaarn, zwart, wit of RVS . Deze lantaarn zal nog jaren een sieraad zijn voor huis of tuin. De kosten van deze workshop zijn € 75.  Je kunt helemaal zelf bepalen hoe de panelen  eruit komen te zien. Laat wel even van te voren weten naar welke lantaarn je voorkeur uitgaat in verband met mijn voorbereidingen.

Een paar voorbeelden hiervan

 

 

 

 

Zaterdag 24oktober:  (Vol) Waxinelichtjeshouders, paneeltje van 15 * 30 of een schaal van 22 * 22 cm. Kosten € 55. Toch liever nog een lantaarn maken zoals tijdens de workshop van 17 oktober. Dat is ook nog mogelijk. De kosten zijn dan  € 75. Geef wel tijdig door welke lantaarn (wit, zwart of metaal, je wilt hebben ivm mijn voorbereidingen)

Zaterdag 31 oktober (vol) Special