Workshops

Vrij werken in het glasatelier

Vrij werken in het glasatelier

 Ook zo'n zin om verder aan je zelf bedachte werkstukken te werken met behulp van de glasfusing techniek. Dat kan heb je nu die mogelijkheid zonder zelf tot de aanschaf van gereedschappen en ovens over te gaan.

Op maandagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur is mijn atelier open voor maximaal 4 deelnemers om zelfstandig, met begeleiding van mij, te werken aan je werkstuk. Alle materialen en gereedschappen kun je dan gebruiken. Je hoeft niet elke week te komen, dat mag ook om de week . 

Je tussenresultaten kunnen achterblijven in het atelier voor de volgende keer.

De kosten excl. glas en stookkosten, maar incl. koffie of thee zijn 17,50 per dagdeel van 2,5 uur. Je betaalt alleen voor de keren dat je hebt gereserveerd (annulering tot 48 uur voor aanvang worden niet in rekening gebracht).

Een strippenkaart voor 5 dagdelen kost € 75

 

 

Workshop Glasfusing

Op de vrijdagen en zaterdagen wordt er een workshop glassfusing met open inschrijving gehouden. De workshops duren van 13.00 tot ongeveer 17.00 uur. Tijdens deze gezellige workshops, waar maximaal 4 deelnemers aan mee kunnen doen, maak je telkens een ander uniek werkstuk. Alle materialen, stookkosten  en koffie, thee en wat lekkers zijn altijd inbegrepen.

De workshops gaan door bij minimaal 2 deelnemers.

De laatste workshop van het seizoen is op vrijdag 17 juni a.s. van 13.00 tot ongeveer 17.00 uur. Je kunt dan kiezen voor een workshop vanaf € 50

Vanaf 1 augustus kan je ook weer een workshop volgen op een andere dag , mits er minimaal 2 personen zich inschrijven.

Naast de workshops met open inschrijving is het mogelijk af te spreken voor een Special. Deze special is dan specifiek voor jou en je vrienden/vriendinnen en wordt op een door jou gewenst moment georganiseerd. Leuk om te doen als vrijgezellenfeestje, een creatief uitje en dergelijke.  Voor deze specials kunnen dan aanvullende afspraken gemaakt worden t.a.v. het serveren van hapjes, zelfgemaakte taart en een lekker drankje, naast de gebruikelijke koffie en thee. Neem vooral contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Tijdens deze workshop maak je een paneel van ongeveer 15 * 30 cm, een bloementuintje/raam/wandhanger of een schaaltje van ongeveer 20* 20 cm  (of rond) , 2 waxinelichtjeshouders of 3 vogeltjes De prijs van deze workshops is € 55

Het is ook mogelijk paneeltjes voor een lantaarn te maken. De prijs van deze workshop is € 75 incl. lantaarn.

Ook tot de mogelijkheden behoort een cirkel van 30 cm. Deze Cirkel kan worden geplaatst in een metalen standaard (niet inclusief). De prijs van een cirkel is ook € 75 

Een vaas maken is nu ook mogelijk. De kosten hiervan zijn € 85.  Zie onderstaande voorbeelden ter inspiratie. 

Heb je zelf een ander idee van wat je wilt maken, dan is alles te bespreken.