Workshops

Kerstworkshop

Op de volgende zaterdagen is er een Kerstworkshop:

7 november 21 november , 28 november  en 12 december  2020

Op 7 november van 13.00 uur tot 16.00 uur maken we een kleine Kerstlantaarn (wit , rood of zwart) Voor deze lantaarn maak je zes paneeltjes die in deze lantaarn passen. Tocht liever geen kersttafereeltje, ook dan kun je natuurlijk meedoen met deze workshop.

De kosten inclusief alle materialen en stookkosten, koffie, thee, warme chocolademelk en wat lekkers  zijn € 40 pp. Wil je liever 2 lantaarntjes maken, dan zijn de kosten € 70 pp. Je zult dan ongeveer een uur langer bezig zijn dus tot ongeveer 17.00 uur.

 Het is ook nog mogelijk 1 van de andere werkstukken te maken. 2 Waxinelichtjeshouders (€ 55), Grote lantaarn (€75) Paneeltje, wandhanger, bloementuintje (€ 55)

 

Op 21 november, 28 november en 12 december zullen we kerstornamenten maken. Deze workshops duren van 13.00 tot ongeveer 16.30 uur.

De onderstaande afbeeldingen dienen slechts als voorbeeld, naar eigen ontwerp kun je maximaal 6 (afhankelijk van het formaat)  ornamentjes maken.

Toch nog een van de andere werkstukken maken? Dat kan ook deze keer weer. Kijk voor de prijzen naar de workshop van 7 november. Het is ook mogelijk met een eigen idee te komen, de prijs is dan in overleg.

      

De kosten van de workshop kerstornamenten zijn inclusief alle materialen en stookkosten, koffie, thee, warme chocolademelk en wat lekkers  zijn € 55 pp.

 

Voor alle workshops geldt dat er maximaal 3 volwassenen per workshop kunnen deelnemen.

Het is ook nog mogelijk om op andere dagen een workshop op maat te organiseren. Neem contact om de mogelijkheden te bespreken. Zowel 's avonds als overdag is er van alles mogelijk. Het is mogelijk vanaf 2 personen.